1907 RABATTKODER I 396 NETTBUTIKKER
save-up.ch logo Menu

Personvern

Personvern

Vi tar ditt personvern alvorlig, og derfor behandler vi dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning (GDPR, TKG 2003). Denne personvernerklæringen beskriver hvordan save-up.co.no behandler brukerens personopplysninger.

Når du kontakter oss

Når du kontakter oss via kontaktskjema på vår nettside eller via e-post, så lagres personopplysningene dine i løpet av seks måneder for å behandle forespørselen og for eventuelle oppfølgingsspørsmål. Vi overfører aldri personopplysningene dine til tredjeparter uten samtykket ditt.

Datalagring

Vi påpeker at brukerens IP-data og opplysninger som samles inn via kontaktskjemaet (navn, e-post, bedriftsnavn, domenenavn) lagres for å kunne fullføre ordreprosess (under gratis prøveperiode også) og for påfølgende kontraktsbehandling i forbindelse med informasjonskapsler.

Opplysningene du oppgir er nødvendige for å inngå eller oppfylle kontrakt og gjennomføre tiltak før inngåelse av kontrakten. Uten disse opplysningene ville vi ikke kunne inngå en kontrakt med deg. Personopplysninger dine vil ikke bli overført til tredjeparter unntatt betalingsopplysninger (f.eks. kortnummer) som utleveres til vår betalingstjenesteleverandør for å motta betaling, og opplysninger som navn, domenenavn, bedriftsnavn og IP-adresse som utleveres til WhatConverts.

I tilfelle av gratis prøveperiode eller kontrakt, oppbevares alle opplysninger i forbindelse med kontrakt til utløpet av oppbevaringsperioden i Sveits, d.v.s. i 10 år etter reginskapsårets slutt.

Vi behandler personlige data i henhold til følgende juridiske grunnlag: § 96 (3) TKG; Art. 6 kap. 1 lit. a GDPR (behandling av personlige data med samtykke) og Art. 6 kap. 1 lit. b GDPR (nødvendig behandling av personopplysninger for å oppfylle en kontrakt).

Informasjonskapsler

Vår nettside bruker såkalte cookies eller informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker et nettsted. De har som formål å gjøre vårt tilbud mer brukervennlig, effektivt og sikkert. Informasjonskapsler tillater et nettsted å gjenkjenne en bestemt enhet eller nettleser, og tilpasse tjenestene sine. Noen informasjonskapsler forblir lagret på enheten din til du sletter dem.

Dersom du ikke ønsker at det lagres informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du blir varslet hver gang nettstedet prøver å legge en informasjonskapsel på enheten, og kunne akseptere den bare under spesifikke omstendigheter.

Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på vår nettsteden.

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;  «Google»).  Bruken inkluderer Universal Analytics-driftsmodus. Dette gjør det mulig for oss å tilordne data, økter og samspill over flere enheter til en pseudonym bruker-ID, og dermed analysere aktivitetene til en bruker på tvers av enheter.

Google Analytics bruker informasjonskapsler eller «cookies» (små tekstfiler plassert på datamaskinen) for å hjelpe nettstedet å analysere hvordan brukerne bruker et nettsted. Informasjonen om din bruk av et nettsted generert av informasjonskapselen vil bli sendt til Google og lagret på servere i USA. Ved aktivering av IP-anonymisering på dette nettstedet, vil din IP-adresse bli forkortet av Google i EU eller i andre stater som er medlemmer av traktaten om Det europeiske økonomiske samarbeidsområde. Bare i unntakstilfeller overføres hele IP-adressen til en Google-server i USA og forkortes der. IP-adressen som overføres av nettleseren din i sammenheng med Google Analytics, kommer ikke i kontakt med andre Google-data. På vegne av operatøren av denne nettsiden vil Google bruke denne informasjonen til å vurdere din bruk av nettsiden, lage rapporter om nettsideaktiviteter og gi nettstedet operatør andre tjenester knyttet til bruken av nettstedet og bruken av internett. Rettslig grunnlag for databehandlingen er § 15 (3) TMK og Art. 6(1)(f) GDPR. Data som er sendt fra oss eller knyttet til informasjonskapsler, bruker-IDer eller annonserings-IDer slettes 14 måneder etter registrering. Når denne oppbevaringsperioden utløper, dataene slettes automatisk en gang i måneden. Mer informasjon om personvern og vilkår finner du her: https://policies.google.com/?hl=no

Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler med en tilsvarende innstilling av nettleserprogramvaren din. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan du ikke bruke alle funksjonene på  nettstedet vårt i størst mulig grad. I tillegg kan du forhindre at Google samler inn dataene som genereres av informasjonskapselen, og som er relatert til bruken av nettstedet (inkludert din IP-adresse), og behandling av disse dataene fra Google ved å laste ned nettleserpluggen. Opt-Out-informasjonskapsler forhindrer fremtidig registrering av opplysningene din ved besøk på den relevante nettsiden. For å hindre at Universal Analytics registrerer på ulike enheter, må du gjennomføre Opt-Out på alle systemene du bruker. Du kan klikke her for å sette en opt-out-cookie: Disable Google Analytics

Nyhetsbrev

Nettstedet vårt tilbyr muligheten til å abonnere på nyhetsbrev. For dette trenger vi din e-postadresse og ditt samtykke om at du godtar abonnementet på nyhetsbrevet. For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post med en lenke du må klikke på for å bekrefte din registrering.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken i bunn av hvert nyhetsbrev du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på saveup_cono@etk.rs. Vi vil da slette dataene dine i forbindelse med nyhetsbrevet.

Dine rettigheter

Du har i hovedsak rett til innsyn, retting, sletting og dataportabilitet av dine personopplysninger. Du kan også kreve at behandling av personopplysningene dine begrenses og du har rett til å protestere mot behandlingen. Hvis du mener at personopplysningene dine behandles på en måte som er i strid med personvernregelne, kan du klage til Datatilsynet. Datatilsynets kontaktopplysninger og mer informasjon om hvordan du klager finner du på www.datatilsynet.no.

Du kan også ta kontakt med oss: eTaktiker GmbH, St. Karli-Strasse 70, 6004 Lucerne, Switzerland.